243068052

Odata ce ai apelat la serviciile noastre, cu siguranta vei apela din nou.

243318614_

Transport marfa in regim Expres sau Grupaj

243116788

Livrare la timp la un pret competitiv

PREV
NEXT

Flota

In prezent compania noastra detine o flota formata din 30 de autoutilitare de 3,5 tone, marca Mercedes Sprinter, niciuna nefiind mai veche de 3 ani. Fiecare dintre ele poate fi incarcata cu un volum de marfa cuprins intre 14m3 si 20m3, cu o greutate maxima de 1200kg. Toate autovehiculele sunt echipate cu GPS ceea ce permite monitorizarea in timp real a marfurilor aflate in tranzit. Toti soferii nostri beneficiaza de smartphone-uri dar si de alte echipamente moderne de comunicatii ceea ce le permite sa stea permanent in contact cu dispeceratul indiferent de particularitatile arealului geografic in care se afla.

Toti clientii nostri beneficiaza de o asigurare a marfurilor transportate in valoare de pana la 1.200.000 de euro, oferita de compania internationala LUTZ.

CONTACTATI-NE!

Am reusit sa inchegam de-a lungul timpului o echipa de lucru tanara, ambitioasa, dedicata, dornica de a rezolva provocarile acestui sector de activitate. Activitatea se bazeaza pe norme interne clare si precise, specializarea si profesionalismul echipei noastre aducand beneficii majore partenerilor nostri. Pe baza experientei acumulate, am solutionat cu succes problemele ridicate de acest mediu de afaceri, reusind sa dezvoltam lucruri minunate impreuna cu partenerii nostri de business.

Cheia succesului nostru consta in monitorizarea continua a intensitatii traficului si a infrastructurii rutiere, date care ne permit sa ne pregatim soferii si sa alegem cele mai rapide si mai sigure rute posibile.

TOP Call Now ButtonSUNA