10

Livrare la timp la un pret competitiv

Odata ce ai apelat la serviciile noastre, cu siguranta vei apela din nou.

09

Transport marfa in regim Expres sau Grupaj

PREV
NEXT

SERVCII

Compania noastra ofera servicii de transport rapid, in conditii de siguranta maxima, cu cel mai mic timp posibil de tranzit pana la destinatie. Echipa noastra este formata din soferi experimentati care beneficiaza permanent de cursuri de formare si dezvoltare in domeniu.

Dumneavoastra, in calitate de client, puteti fi linistit pe toata durata transportului, deoarece veti primi in permanenta informatii in timp real despre situatia expeditiiei, atat de la coordonatorii nostri de transport cat si cu ajutorul sistemului de live tracking cu care este dotat fiecare autovehicul din parcul nostru.

Oferim servicii de transpor marfa atat in regim expres cat si in regim de grupaj, astfel ca indiferent cat de mari sau mici sunt solicitarile dumneavoastra, noi garantam ca va putem oferi o solutie.

Echipa noastra este formata numai din profesionisti in domeniu, gata sa raspunda solicitarilor dvs., 24 de ore pe zi, 7 zile pe sapamana, 365 de zile pe an. Daca veti alege Ayo Speed ca partener noi va garantam: o solutie de livrare adaptata nevoilor dumneavoastra in 10 minute de la inregistrarea solicitarii, consiliere profesionala in caz de nevoie, respect si eficienta. Fiecare angajat al nostru se ghideaza dupa filozofia de baza companiei: orice client care a beneficiat de serviciile noastre trebuie sa-si doreasca sa beneficieze din nou.

PARTENERUL TAU IN TRANSPORT


Scopul nostru este să oferim servicii de calitate, fiind flexibili în satisfacerea aşteptărilor clienţilor noştri şi adaptându-ne la permanentele schimbări de pe piaţă. De la înfinţarea companiei şi până în prezent am fost atenţi la nevoile clienţilor noştrii, reuşind să ne perfecţionăm şi mai mult serviciile oferite iar acest lucru a fost vizibil în rezultatele şi profesionalismul de care am dat dovadă.

Profesionalism & Calitate


Dvs. ca si client veti fi din plin multumit deoarece in timpul transportului veti primi toate informatile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp si veti putea vedea in timp real deplasarea masinii datorita faptului ca acestea sunt monitorizate prin sistem gps.

TOP Call Now ButtonSUNA