Despre Noi

Ayo Speed este o companie de transport international de marfa, infiintata in 2014, care ofera servicii de curierat rapid dar si de transport in regim de grupaj in toata Europa. Operam intr-o piata extrem de competitiva si pentru a ne diferentia oferim sevicii personalizate clientilor nostri. Fiecare comanda este tratata cu maxima seriozitate, iar fiabilitatea, calitatea, siguranta, seriozitatea si pretul adaptat pietei sunt atributele care ne definesc.

Compania noastra este intr-o continua dezvoltare care aplica, in permanenta, principiile de management al calitatii intregii organizatii dar care apeleaza si la cele mai noi tehnologii din domeniu. Cheia succesului nostru consta in monitorizarea continua a intensitatii traficului si a infrastructurii rutiere, date care ne permit sa ne pregatim soferii si sa alegem cele mai rapide si mai sigure rute posibile.

Conform legilor in vigoare ne supunem unor proceduri riguroase de siguranta. Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp a marfurilor dumneavoastra, eliminand astfel cheltuielile costisitoare cauzate de intarzieri sau alte incidente.

TRANSPORTURI EXPRES :

Transporturile de tip express necesita foarte multa rapiditate de la efectuarea comenzii de transport pana la incarcarea marfii respectiv timpul de tranzit pana la destinatia clientului dumneavoastra.

Din acest motiv ne puteti contacta NON-STOP pentru orice tip de transport indiferent ca este transport express sau transporturile de marfuri partiale si efectarea de grupaje.

Va oferim timpi optimi de tranzit pentru orice destinatie.Pe toata durata transporturilor efectuate de noi cu microbus-urile noastre in regim express,marfa este asigurata de catre noi cu asigurare de tip cmr de 50000 euro putand fii suplimentata la cererea expeditorului marfii in functie de valoarea transportului,destinatia si urgenta marfurilor catre destinatar.

TRANSPORT EXPRES


Parcul nostru este alcatuit din 30 de vanuri de 3.5 tone,marca Mercedes Sprinter,anul de fabricatie nefiind mai vechi de 2016, capacitate 6-8 ewp ( box si prelata)

DISPECERAT


De asemenea oferim dispecerat 24 ore /7 zile prin coordonatorii nostri care au o vasta experienta in domeniu,d-voastra ca si client puteti vedea pozitia reala si exacta a masinii.

EXPERIENTA


Un alt fapt demn de mentionat,este ca toti soferii au o experienta bogata in domeniul transportului expres si beneficiaza de un training profesional la angajare.

PROFESIONALISM


De mentionat este faptul ca respectam toate reglementarile in domeniul transportului in concordanta cu legile europene ( Milog-Germania, Macron-Franta,A1,etc)

TOP Call Now ButtonSUNA